Onze oplossingen

Thijs bezorgt het plezier! Van warehousing en e-fulfilment tot aan distributie of een dedicated rit, geen uitdaging is ons te gek. We denken graag mee om samen de beste oplossing te realiseren.

Bouwen aan duurzame relaties

We zijn een echt familiebedrijf. Duurzame relaties en een betrouwbare samenwerking vinden we dan ook belangrijk. Niet alleen met onze klanten, maar ook met de eindontvangers en onze medewerkers. We kijken altijd samen wat nodig is om de gewenste resultaten te behalen en bieden een oplossing op maat.

oplossingen-_warehousing

Warehousing

We regelen alle zaken voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen en zijn gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen en afwijkende maten.

oplossingen-_e-fulfilment

E-Fulfilment

Van kleine pakketjes tot het verzenden van gevaarlijke stoffen, wij handelen de webshoporders af. U regelt alles in. Wij doen de rest.

oplossingen-_distributie & logistiek

Distributie & logistiek

Dankzij ons geïntegreerde netwerk leveren wij binnen 24 uur in de Benelux. We distribueren al vanaf 1 pallet en vervoeren pakketten tot 6m.

oplossingen-_ons netwerk

Ons netwerk

Snelle en duurzame levering in de Benelux dankzij een samenwerking met 13 distributiecentra binnen twee netwerken.

Samen op zoek naar een oplossing

We bieden verschillende oplossingen voor uw logistieke uitdagingen. Duurzame relatie en een betrouwbare samenwerking is ons uitgangspunt. Niet alleen met klanten, maar ook richting eindontvangers en onze medewerkers. Samen kijken we wat nodig is om gewenste resultaten te behalen en bieden een oplossing op maat.

50

wagens

Ruim 100

medewerkers

Eigen werkplaats

6.000 m²

warehouse, waarvan

3.600 m²

gevaarlijke stoffen

2.400 m²

cross-dock

Warehousing met meerwaarde

Het gaat over meer dan het aantal m²

We verzorgen vanuit het warehouse de fysieke en administratieve afhandeling voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de handling van gevaarlijke stoffen en afwijkende maten. Al vanaf 10 pallets kunt u gebruik maken van ons warehouse. Ook kunnen uw goederen korte of langere tijd in onze handen blijven. We denken graag mee.

Lees meer >>

E-fulfilment oplossingen

Geen omkijken meer naar uw webshoporders

Met ons e-fulfilment team nemen we graag uw webshoporders uit handen. We integreren ze rechtstreeks in het bestaande distributienetwerk. Zodoende kunnen we binnen 24 uur in de Benelux leveren. Op gezette tijden halen we uw goederen op en slaan deze op in ons warehouse. Wij zorgen ervoor dat de bestellingen gepickt, zorgvuldig verpakt, correct gelabeld en uiteindelijk verzonden worden.

Lees meer >>

Distributie met ervaring

Flexibel en betrouwbaar danzij geintegreerd netwerk

Flexibel, efficiënt en betrouwbaar, dat zijn de uitgangspunten van onze distributie. Binnen 24 uur leveren we uw goederen in de Benelux. We distribueren al vanaf 1 pallet en vervoeren pakketten tot 6m. Met ervaren planners, chauffeurs met regionale kennis en een afgestemd distributienetwerk spelen we goed in op de wensen en uitdagingen van onze klanten en de eindgebruikers.

Lees meer >>

De netwerken van Thijs Logistiek

Gebundelde expertise

Thijs werkt al meer dan 30 jaar samen met andere familiebedrijven om een snelle en groene distributie te garanderen. Deze zijn samengevoegd tot twee distributienetwerken. De netwerken bestaan uit ervaren specialisten in (fijnmazige) distributie. Dankzij de lokale kennis en het bundelen van onze krachten, vormen we een kwalitatief sterk en efficiënt netwerk met volledige dekking in de Benelux.

Lees meer >>

Meer weten over onze mogelijkheden?

Thijs gaat geen uitdaging uit de weg. Neem daarom contact met ons op, leg ons uw vraag voor en we denken mee.