Distributie & transport

Flexibel, efficiënt en betrouwbaar, dat zijn de uitgangspunten van onze distributie. Dankzij ons geïntegreerde netwerk leveren wij binnen 24 uur uw goederen in de Benelux. We distribueren al vanaf 1 pallet en vervoeren pakketten tot 6m.

Distributie
met ervaring

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we binnen 24 uur leveren. We hebben ervaren planners, chauffeurs met regionale kennis en een distributienetwerk dat op elkaar is afgestemd. Doordat we zendingen samenvoegen voor verschillende loslocaties spelen we goed in op de wensen en uitdagingen van de eindontvangers. Op deze manier lossen we de goederen op de juiste tijd en met de juiste voertuigen.


Contact opnemen

24-uurs

levering in de Benelux

Transparante

communicatie

Groen

& duurzaam

Transport op maat

Bijzonder transport vraagt om bijzondere ervaring

Geen uitdaging is ons te gek. Wij vervoeren al vanaf 1 pallet uw goederen. Ook kunnen wij pakketten aan tot 6m lengte. Ook zijn we gecertificeerd om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Onze medewerkers verstaan hun vak en maken het verschil door de jarenlange ervaring die we samen hebben opgebouwd. Dus ook wanneer uw goederen kwetsbaar en/of afwijkend zijn, neem gerust contact op!

 

+ Passende oplossing op maat
+ Zekerheid van kwaliteit en flexibiliteit

Duurzaam rijden

Nauwkeurige CO₂-uitstoot per kilometer

Een van de tools die we inzetten om te verduurzamen is de ABC02-tool. Hiermee berekenen we heel nauwkeurig de CO₂-uitstoot per zending. Na elke rit/zending verzamelen we alle gegevens, bijv. aantal km en hoeveelheid verbruikte brandstof. Hierdoor hoeven we ons niet te beroepen op een algoritme en verwachte CO₂-uitstoot, maar kunnen we heel nauwkeurig onze getallen berekenen.

Alternatieve brandstof

Flinke vermindering van uitstoot

We bieden onze klanten een alternatief op diesel als brandstof waarmee ze hun CO₂-uitstoot flink terug kunnen brengen, namelijk HVO 30%. Op het moment dat een klant hiervoor kiest, tanken we onze vrachtwagens met 70% en 30% HVO (Hydrotreated Vegetable Oil). Voor een van onze klanten levert deze menging maar liefst 27% besparing op t.o.v. alleen Diesel-gebruik.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.

Welke oplossingen
biedt Thijs nog meer?

Thijs bezorgt het plezier! Van warehousing en e-fulfilment tot aan distributie of een dedicated rit, geen uitdaging is ons te gek. We denken graag mee om samen de beste oplossing te realiseren.

oplossingen-_e-fulfilment

E-Fulfilment

Van kleine pakketjes tot het verzenden van gevaarlijke stoffen, wij handelen de webshoporders af. U regelt alles in. Wij doen de rest.

oplossingen-_warehousing

Warehousing

We regelen alle zaken voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen en zijn gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen en afwijkende maten.

oplossingen-_ons netwerk

Ons netwerk

Snelle en duurzame levering in de Benelux dankzij een samenwerking met 13 distributiecentra binnen twee netwerken.